Een hartverwarmend verhaal over de universele kracht van The Beatles
Peter realiseert zich dat hij nauwelijks in staat is om met zijn intelligente, zevenjarige zoon Sam te communiceren. Zijn vermoeden wordt bevestigd als Sam uit school thuiskomt met een tekening van `mijn familie´, en de vader daarop ontbreekt! Maar als Peter zijn zoon tijdens een weekendje weg laat kennismaken met de muziek van The Beatles, en ze een gedeelde passie ontdekken, leren ze ook met elkaar te praten.
Hun onderlinge relatie vormt de springplank voor prachtige verhalen en beschouwingen over de kracht van muziek en natuurlijk over The Beatles: het droomverhaal van een clubje briljante jongens die in iedere generatie weer miljoenen fans vinden. Uiteindelijk maken Peter en Sam een pelgrimstocht naar Liverpool, en hoewel de vader beseft dat hij The Beatles niet echt nodig had om zijn zoon te leren kennen, leert hij ook dat hij juist The Beatles nodig had om dat in te zien. 
Een verrassend, persoonlijk en hartverwarmend verhaal met een perfecte mix van het portret van de zoon, het groeiend zelfbesef van de vader en de eersteklas inzichten van de schrijver in de muziek - die iedere lezer als het boek uit is naar de platenkast of -winkel zal doen snellen.
Peter Smith werd met zijn eerdere roman A Good Family alom geprezen voor zijn humor en scherpe observatievermogen.

Conditie media
Near Mint (NM or M-)

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Two of Us een vader, een zoon en the Beatles

  • Productcode: Two of Us een vader, een zoon en the Beatles
  • Beschikbaar: 1
  • €7,99